Schuttersvereniging E.M.M. Dinxperlo

Actueel

Berichten

Vereniging

Sinterklaas bij E.M.M.

Ook dit jaar kwam Sinterklaas en zijn pieten langs bij ons in het Schuttersgebouw. De kinderen werden één voor één bij de sint geroepen om vervolgens bij Piet een handje vol pepernoten te krijgen.

Lees meer
Bivak

Winnaars Bivak 2022

Met een regenachtig vooruitzicht op het begin van de dag, begon de dag muzikaal met de binnenkomst van diverse Spielmannzüge. Zoals altijd werden de korpsen welkom geheten in het dit keer nieuwe Schuttersgebouw.

Lees meer
Vereniging

Sponsor Speldjes

Met inspiratie van onze buren aan de andere kant van de grens hebben wij dit idee overgenomen. Tijdens Schützenfest in Suderwick kwamen wij speldjes tegen met het logo van Bürgerschützenverein Suderwick erop. Dit leek een aantal leden een leuk idee om over te nemen.

Lees meer
Vereniging

Rabobank Clubsupport 2022

De Rabobank komt elk jaar met een mooie actie om verenigingen te steunen doormiddel van de Rabo Clubsupport. Hier doen wij ook dit jaar weer aan mee.

Lees meer
Lepelschieten

Geslaagd Lepelschieten 2022

Zaterdag 3 september werd de 8e editie van Lepelschieten georganiseerd. Dit maal voor het eerst op het terrein van ons eigen clubgebouw aan de Europastraat 4. Men kon zich aanmelden bij de organisatie, en zoals ’traditie getrouw’ waren er ook veel Duitse teams aanwezig van zowel onze vrienden van Spielmannzug Lowick, als de Spielmannzug Barlo. De gezelligheid zat er goed in, en er werd fanatiek mee geschoten.

Lees meer
Schuttersfeest

Start Opbouw

Maandag 20 juni is de opbouw gestart voor het Schuttersfeest. Met een houten ondervloer op het kunstgras en een aantal grote tenten vormen samen één ‘danszaal’. De tenten zijn samen met Podesta Event Supplies opgebouwd. De rest van de week wordt er nog hard gewerkt om alles op te bouwen.

Alle informatie en het programma van het Schuttersfeest vindt je hier.

Lees meer
Vereniging

Schützenfest Suderwick

Zaterdag 18 juni (een week voor ons eigen Schuttersfeest) was het bestuur samen met de vendeliers uitgenodigd om deel te nemen aan de parade op de zaterdag van Schützenfest Suderwick. Dit is al een tijd traditie. Na de parade op straat kon men spätshoppen met muziek van de Sporker Musikanten. Wij hebben dit jaar weer genoten!

Lees meer
Vereniging

Eerste Ledenvergadering

Afgelopen zaterdag (9 april 2022) was de eerste ledenvergadering in het nieuwe Schuttersgebouw. Velen waren ook nieuwsgierig hoe het gebouw tot nu toe geworden is. De zaal was goed gevuld en de sfeer zat er weer goed in. Na de vergadering bleven velen zitten voor een drankje samen met de mede leden.

Lees meer
Gebouw

Nieuw Schuttersgebouw

Schuttersvereniging E.M.M. Dinxperlo heeft haar ‘eerste eigen’ thuis. Op dinsdag 5 april 2022 werd er getekend voor de nieuwe accommodatie van de vereniging. Voorgaand zijn er al werkzaamheden verricht om de voormalige SV-Dinxperlo clubkantine om te bouwen naar ‘Het Schuttersgebouw’ door de vrijwilligers. Het enthousiasme voor de nieuwe start is erg groot onder de leden. Vanaf nu (mochten de maatregelen nog steeds niet meer van toepassing zijn) kunnen er weer evenementen worden georganiseerd zoals o.a. Schuttersfeest, Bivak & Lepelschieten.

Lees meer