Schuttersvereniging E.M.M. Dinxperlo

Actueel

Berichten

Vereniging

Een geweldige Carnavalsmiddag

DINXPERLO – De zaal opende op 18 februari haar deuren om 14:11 en de organisatoren stonden al helemaal klaar in bonte clowns pakken en andere outfits. De kinderen waren, zoals altijd, weer mooi verkleed om zo kans te maken op de prijs voor mooiste outfit.

Weiterlesen
Vereniging

Wij zijn er klaar voor!

Morgen Kindercarnaval 2023 | E.M.M. Dinxperlo we zijn er klaar voor. Lieve kinderen papa’s mama’s opa’s en oma’s kom gezellig verkleed naar Schuttersvereniging E.M.M. Dinxperlo en we maken er samen een geweldige middag van.

Weiterlesen
Vereniging

Kindercarnaval 2023

Kindercarnaval bij Schuttersvereniging E.M.M. Dinxperlo. Iedereen is welkom voor een gezellige middag/avond vol met spelletjes, schminken en knutselen. Degene die het mooist/leukst verkleed is wint een prijsje!

(P.S. mama, papa, opa & oma zijn ook van harte welkom!)

Weiterlesen
Vereniging

Nieuwjaarsreceptie bij E.M.M.

De jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie vindt plaats op 14 januari 2023 in het Schuttersgebouw aan de Europastraat 4. De deuren zijn voor u geopend vanaf 19:00. Om 19:30 zal de receptie officieel aanvangen.

Weiterlesen
Vereniging

Sinterklaas bij E.M.M.

Ook dit jaar kwam Sinterklaas en zijn pieten langs bij ons in het Schuttersgebouw. De kinderen werden één voor één bij de sint geroepen om vervolgens bij Piet een handje vol pepernoten te krijgen.

Weiterlesen
Bivak

Winnaars Bivak 2022

Met een regenachtig vooruitzicht op het begin van de dag, begon de dag muzikaal met de binnenkomst van diverse Spielmannzüge. Zoals altijd werden de korpsen welkom geheten in het dit keer nieuwe Schuttersgebouw.

Weiterlesen
Vereniging

Sponsor Speldjes

Met inspiratie van onze buren aan de andere kant van de grens hebben wij dit idee overgenomen. Tijdens Schützenfest in Suderwick kwamen wij speldjes tegen met het logo van Bürgerschützenverein Suderwick erop. Dit leek een aantal leden een leuk idee om over te nemen.

Weiterlesen
Vereniging

Rabobank Clubsupport 2022

De Rabobank komt elk jaar met een mooie actie om verenigingen te steunen doormiddel van de Rabo Clubsupport. Hier doen wij ook dit jaar weer aan mee.

Weiterlesen
Lepelschieten

Geslaagd Lepelschieten 2022

Zaterdag 3 september werd de 8e editie van Lepelschieten georganiseerd. Dit maal voor het eerst op het terrein van ons eigen clubgebouw aan de Europastraat 4. Men kon zich aanmelden bij de organisatie, en zoals ’traditie getrouw’ waren er ook veel Duitse teams aanwezig van zowel onze vrienden van Spielmannzug Lowick, als de Spielmannzug Barlo. De gezelligheid zat er goed in, en er werd fanatiek mee geschoten.

Weiterlesen