Een geweldige Carnavalsmiddag

februari 19, 2023

DINXPERLO – De zaal opende op 18 februari haar deuren om 14:11 en de organisatoren stonden al helemaal klaar in bonte clowns pakken en andere outfits. De kinderen waren, zoals altijd, weer mooi verkleed om zo kans te maken op de prijs voor mooiste outfit.

Helaas werkte de weergoden niet mee, dus moesten alle activiteiten binnen worden uitgevoerd. Voor het spektakel begon moest ‘Clown Purk’ eerst gevonden worden door de kinderen. Nadat de kinderen hem gevonden hadden, deden de kinderen een muzikale warming-up met het wel bekende ‘Tsjoe Tsjoe Wa’ lied en de dans die hierbij hoorde. Hierna kregen de kids een formuliertje met alle activiteiten erop waar ze de punten konden noteren.

Er werd heel fanatiek meegedaan en de kinderen hadden het erg naar hun zin. De opkomst dit jaar was ruim boven verwachting erg positief. De kinderen werden getrakteerd op snoep, ijs en ranja. Ook kregen de kids en ouders/opa en oma/verzorgers een broodje knakworst. Aan het eind van de middag kregen alle kinderen een snoepzak mee naar huis met allerlei verschillende lekkernijen.

Namens de organisatie willen wij alle sponsoren hartelijk danken voor deze voor herhaling vatbare middag! Tot volgend jaar!